Page 1 of 1

PostPosted: Tue Jul 15, 2008 8:24 am
by lgrfbs
Det är ju helt hopplöst att använda [sök] här :huh:
provade "DVD Burner" men det gick inte så bra, kan man använda en
DVD bärnnare i freesco för backup?

PostPosted: Tue Jul 15, 2008 12:07 pm
by Peppe/Sweden
Hej!

Tror att du behöver en kärna med cdrom stöd - dvd stöds nog inte.

Kolla även denna <a href='http://www.freesco.org/support-forum200607/index.php?showtopic=14310' target='_blank'>länk.</a>

/Peter

PostPosted: Wed Jul 16, 2008 4:03 pm
by lgrfbs
Tack Peppe/Sweden då vet jag att det inte är lönt att montera en DVD brännare, utan "gränsen" går vid CD brännare.